Гарант Имоти

Гарант Недвижими Имоти

История, стойности, брокери и предлагани от фирмата услуги

Гарант Недвижими Имоти ООД е основана през 2008 г. в град Габрово и е една от утвърдилите се агенции за недвижими имоти на местния пазар. Фирмата предлага имоти на територията на област Габрово, а благодарение на офиса в столицата обхваща и област София. Екипът на Гарант Недвижими Имоти ООД се състои от висококвалифицирани и професионално подготвени служители. Разполага и с лицензиран оценител на недвижима собственост.

С богатия опит в сделките с недвижима собственост сме спечелили доверието на корпоративни клиенти, част от които са: Бензиностанции OMV -България, ЗД Алианц - България, Меркурий П&П гр. Габрово, СТС Холдинг Груп ООД, Подем Габрово ЕООД, НБИ Консорциум ООД и т.н. Съдействали сме на много частни лица и сме осъществили повече от 50% от сделките с реституирани фабрики на територията на община Габрово.

Ние си сътрудничим с утвърдени строителни фирми, общинска и областна администрация, нотариуси, банкови институции и др. Опитът ни в изготвяне на оценки датира от 2002г. Наши клиенти са физически и юридически лица. На територията на Област Габрово сме работили за АДВАНС АДРЕС ЕКСПЕРТНИ ОЦЕНКИ - София – до 2010 г. От 2010 г. до 2015 г. сме представители на ЯВЛЕНА ИМПАКТ - София. Kъм 2016 г. изготвяме оценки в област Габрово и област Велико Търново като подизпълнител на ДФС Реал Истейт – София.

Професионални Брокери

Нашите хора на твое разположение

Татяна Дикова
Габрово

Мениджър. Работи в сферата на недвижимите имоти от 1996 г. Притежава лиценз за изготвяне на пазарни оценки. Мобилен: +359 888 45 39 68

Катя Драгнева
Габрово

Администратор пазарни оценки Мобилен: +359 892 23 59 60

Пепа Метева
Габрово

Брокер-консултант с висока ефективност и доказани качества в продажбите на имоти. Мобилен: +359 896 75 27 40

Ирина Тодорова-Проданова
Габрово

Административна служба. Мобилен: +359 890 17 69 92

Даниела Цонева
Габрово

Административна служба. Мобилен: +359 896 89 05 33

Виктория Банева
Габрово

Брокер-консултант с коректно и професионално отношение към всеки клиент. Мобилен: +359 898 67 55 65

Румяна Денева
Габрово

Брокер-консултант, специалист покупко-продажби на недвижими имоти. Мобилен: +359 898 67 76 25

Мария Матева
Габрово

Брокер - консултант с опит в работата с клиенти. Бързина, качествено обслужване и висока ефективност. Мобилен: +359 896 37 04 08

Дебора Христова
Габрово

Брокер - консултант недвижими имоти. Индивидуален подход към всеки клиент, коректност и ефективност. Мобилен: +359 890 17 69 93

Десислава Коссова
Габрово

Брокер-консултант с отлични комуникативни умения и позитивно отношение към клиентите. Мобилен: +359 892 23 59 61

Стела Георгиева
Габрово

Брокер-консултант с дългогодишен опит във финансовата сфера и умения в преговорите. Мобилен: +359 893 06 85 31

Предлагани Услуги

Професионалните ни услуги на твое разположение

Пазарна Оценка

Нашият оценителски екип предоставя пълен набор от пазарни оценки и консултантски услуги за жилищна и нежилищна собственост, основаващи се на пазара на имоти в реално време, различни пазарни методи и опит. Работим в партньорство с: "Уникредит Булбанк", ОББ, "Юробанк И Еф Джи България", "Райфайзенбанк".

Продажби на Имоти

От оценката на моментната пазара ситуация, през уреждане на документи и следпродажбено обслужване, ние сме агенцията, която може да Ви предостави всичко това. С нашият дългогодишен опит в продажбата на имоти, ние ще Ви помогнем да намерите подходящият купувач и да продадете бързо и лесно вашия имот на най-добрата възможна цена.

Покупки на Имоти

Ако търсите да закупите нов дом или да инвестирате парите си, брокерите на Гарант ще Ви помогнат с познанията си и персоналното обслужване. Ние разполагаме с голяма база от недвижими имоти, с която бързо и лесно ще намерите желания от Вас имот. Ако ни предоставите Вашето време, ние ще Ви предоставим мечтаният имот.

Мениджмънт на Имоти

Нашият екип ще Ви помогне, за да отдадете свой имот под наем. Ние предоставяме услуги свързани със събираемост на месечните наеми, следене за редовно плащане на комунални услуги и задължения за етажна собственост, съдействие при плащане на годишни местни данъци и такси, редовни посещения за проверка на имота и др.

Кредитно Консултиране

Екипът на "Гарант" притежава широки познания в областта на имотния финансов сектор, чрез съществуващите взаимоотношения и партньорства с банковите институции: "Уникредит Булбанк", ОББ, "Юробанк И Еф Джи България", "Райфайзенбанк", ДСК, "Експресбанк", "Сибанк" и др.

Юридичесно Консултиране

Юридическият екип на Гарант предоставя съвети и помощ за всеки вид сделка, засягаща недвижимо имущество. Опитът в тази област на правото включва консултиране по въпроси, свързани с придобиването и оперирането с недвижими имоти, проверки на собствеността, проверка за тежести, подготовка на документи за сключване на нотариални сделки и т.н.

Реклама на Имот

Нашият екип подхожда индивидуално към рекламирането и маркетирането на всеки един обявен за продажба имот. За него се изготвя оферта, която се предоставя на клиенти, интересуващи се от подобен сегмент. Действията ни се основават на дискретност и коректност.

Имате ли въпроси? Не се колебайте да ни потърсите!